draagdoek pure baby love

Over ons

Wij stellen ons graag aan je voor!

Mijn naam is Marjolein.

Toen ik werkte als verpleegkundige in de jeugdgezondheidszorg zag ik de mooie voordelen van dragen. Kindjes waren rustiger, bouwden een mooie vertrouwensband op met hun ouders, krampjes werden beter verdragen, het was helpend bij medische ongemakken en kindjes leren veel van hun ouders op deze hoogte. Daarnaast gaf het de ouders weer een beetje hun handen vrij. Maar op dat moment wist ik nog niet dat de wereld van dragen zo groot was.

Zelf ben ik gestart met het dragen van onze oudste zoon toen hij na zijn geboorte nogal wat onrustige uurtjes had. Ik kocht online een rekbare draagdoek en het huilen en de onrust werd veel minder. Omdat ik nog niet veel over dragen en de verschillende mogelijkheden wist, ben ik rond een maand of 8 gestopt met dragen. De rekbare doek ondersteunde niet meer genoeg en ik wist niet dat er nog veel meer mogelijk was op dit gebied.

Tijdens de zwangerschap van onze jongste zoon ben ik mij er meer in gaan verdiepen en besloot ik hem te gaan dragen in een geweven draagdoek. En dat was heerlijk. Ook naarmate hij ouder en zwaarder werd bleef het fijn en stevig om hem hierin te dragen. Zo hebben wij heel wat uurtjes draagplezier gehad.

In 2016 volgde ik de opleiding tot draagconsulente (basis) en in 2017 heb ik de gevorderde opleiding gevolgd, zodat ik ook mensen kan helpen met een kindje die speciale behoeftes heeft, zoals een lichamelijke handicap, prematuur geboren zijn e.d.. Een groot vordeel hierbij is mijn medische achtergrond.

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te adviseren over dragen en te kijken welke manier van dragen het beste bij ze past. Mijn achtergrond als (jeugd)verpleegkundige helpt hier ook bij. Zo is het ook echt mogelijk om te dragen in medische situaties, zowel bij de drager als bij het kindje. Maar van belang is dan advies op maat. Ook hierin help ik mensen graag.

Martijn, mijn man, heeft in Januari 2019 de opleiding gevolgd tot draagconsulent. Hij helpt je ook graag als je vragen hebt over onze producten en over dragen als ik zelf een dagje niet in de winkel kan zijn.

Je bent van harte welkom!

Ook ik stel mij graag voor!

Sinds Januari 2019 ben ik ook opgeleid tot draagconsulent, zodat ik jou ook goed kan helpen en adviseren in de winkel als je een draagdoek of draagzak wilt kopen.

Hoewel Marjolein écht de draagspecialist is van ons twee en ik heel specifieke situaties graag aan haar overlaat, kun je bij mij een zeer goede basis leren. Het knopen van de basisknopen met een draagdoek of hulp bij het kiezen van een draagdoek of draagzak die het beste bij jullie past.

Wij heten je graag van harte welkom om ons vrijblijvend te bezoeken, je draagvragen (online) aan ons te stellen, ons leuke assortiment te komen bekijken en kennis te maken.

Een belangrijk speerpunt voor ons is de klanttevredenheid. Daarin proberen we hoge service te leveren, bereikbaar te zijn en echt te kijken naar jouw behoefte. Niet alleen in de winkel, maar ook bij een online aankoop.

Heb je een specifieke vraag? Of wil je zeker weten wie er in de winkel is als je bijvoorbeeld heel specifieke vragen hebt, stuur ons dan even een berichtje!