Over ons

Wij zijn Martijn en Marjolein en je vindt altijd één van ons of ons samen in de winkel. Inmiddels 22 jaar samen, waarvan 15 jaar getrouwd. Samen hebben we 2 heerlijke kinderen (Mik, 12 jaar & Jip, 8 jaar).

Marjolein is van oorsprong gespecialiseerd verpleegkundige en Martijn komt uit de commerciële wereld. Toen onze oudste geboren werd zijn we hem gaan dragen in een draagdoek. Heerlijk vond hij het. Lekker dichtbij en compleet ontspannen. Zo ontdekten wij zelf de mooie voordelen van het dragen.

Vanuit Marjolein haar werk als verpleegkundige zag zij dat dragen destijds nog niet zo ingeburgerd. Veel mensen zeiden; ‘dat is niets voor mij’. Zonde want de voordelen van dragen zijn zo mooi! Dus zo ontstond het idee hier meer mee te doen. We startten ons eigen merk Pure Baby Love, gingen toegankelijke producten ontwikkelen en al snel kregen wij de smaak te pakken.

Toen wij in 2017 naar Alkmaar verhuisden, ontstond het idee om ook een winkel te starten met draagadvies. Inmiddels was Marjolein opgeleid tot draagconsulent en al snel werd Wrap with Love een succes. Veel mensen kwamen voor draagadvies. En waar we in 2017 startten in onze praktijkruimte onder ons huis, werd in 2019 de aanloop zo groot dat we besloten te verhuizen naar een grotere ruimte in Industriegebied Oudorp.

Ook breidden wij toen onze openingstijden en het assortiment uit en besloten we dat ook Martijn de opleiding tot draagconsulent ging volgen om ook in de winkel te kunnen adviseren.

En zo is ons familiebedrijf ontstaan. Uit hobby groeide het uit ons beider werk. En we doen het dagelijks met heel veel plezier. Zo hebben we inmiddels al duizenden mensen aan een fijn draagproduct met goed advies geholpen en is onze winkel inmiddels verder uitgebreid. Met diverse draagmerken, wasbare luiers, borstkolven, wollen dekentjes en kleertjes en nog veel meer leuke unieke items.

Voor alle vragen over dragen, passen en proberen ben je altijd welkom. Beide kunnen we je heel goed van dienst zijn!

Heb je heel specifieke vragen, zoals rugdragen in een draagzak of draagdoek, dragen in speciale situaties (prematuur, handicaps etc) of borstvoedingsvragen bij problemen, app dan even van te voren of Marjolein er is. Dit is helemaal haar specialiteit. Is zij er niet, dan spreekt zij graag op korte termijn met je af!