Over ons

Wij stellen ons graag aan je voor!

Mijn naam is Marjolein. Ik ben 39 jaar oud en ben getrouwd met Martijn. Samen hebben wij 2 kinderen. Mik van 9 en Jip van 5.

Zelf ben ik gestart met het dragen van onze oudste zoon toen hij na zijn geboorte nogal wat onrustige uurtjes had. Ik kocht online zomaar ergens een rekbare draagdoek en het huilen en de onrust werd veel minder. Omdat ik nog niet veel over dragen wist, ben ik rond een maand of 8 gestopt. De rekbare doek ondersteunde niet meer genoeg en ik wist niet dat er nog veel meer mogelijk was op dit gebied.

Tijdens de zwangerschap van onze jongste zoon ben ik mij er meer in gaan verdiepen en besloot ik hem te gaan dragen in een geweven draagdoek. En dat was heerlijk. Ook naarmate hij ouder en zwaarder werd bleef het fijn en stevig om hem hierin te dragen. Zo hebben wij heel wat uurtjes draagplezier gehad. Mijn liefde voor dragen was geboren. In 2016 volgde ik de opleiding tot draagconsulente (basis) en in 2017 heb ik de gevorderde opleiding gevolgd, zodat ik ook mensen kan helpen met een kindje die speciale behoeftes heeft, zoals een lichamelijke handicap, prematuur geboren zijn e.d..

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te adviseren over dragen en te kijken welke manier van dragen het beste bij ze past. Mijn achtergrond als (jeugd)verpleegkundige helpt hier ook bij. Zo is het ook echt mogelijk om te dragen in medische situaties, zowel bij de drager als bij het kindje. Maar van belang is dan advies op maat. Ook hierin help ik mensen graag.

Naast het starten van ons eigen merk draagdoeken en draagzakken 4 jaar geleden ben ik in 2017 gestart met een winkel. In eerste instantie in onze praktijkruimte aan huis en vanaf 1 maart 2019 dus in een echte winkelruimte! Hier verkopen wij meerdere merken ergonomische draagproducten, omdat je uiteraard wilt kunnen kiezen voor welk product jij gaat en daarbij is passen eigenlijk altijd het sleutelwoord.

Wrap with Love is niet zo vaak geopend als een winkel in de stad. Dit omdat ik ook nog tijd nodig heb voor privé-consulten en natuurlijk ook ons gezin. Maar, lukt het jou niet om binnen de openingstijden langs te komen, dan ben ik altijd bereid om in overleg een ander moment met jou af te spreken.

Martijn heeft in Januari 2019 ook de opleiding gevolgd tot draagconsulent. ondanks dat ik voornamelijk degene zal zijn die je in de winkel tegenkomt en ik de draagconsulten verzorg, kan het zijn dat je Martijn een keer treft in de winkel voor advies over dragen als ik er een keer niet kan zijn. Dit staat altijd onderaan de website bij de openingstijden.

Mijn naam is Martijn. Ik ben 39 jaar en getrouwd met Marjolein.

Sinds Januari 2019 ben ik ook opgeleid tot draagconsulent, zodat ik wanneer nodig kan assisteren in de winkel en je dan ook van goed en gedegen advies kan voorzien als je een draagdoek of draagzak wilt kopen.

Verder ben ik voornamelijk aan het werk aan ons eigen merk draagdoeken en draagzakken: Pure Baby Love. Dit merk zijn wij in 2014 gestart en inmiddels verkopen wij onze producten aan winkels in binnen- en buitenland.

Wij heten je graag van harte welkom om ons vrijblijvend te bezoeken en kennis te maken.