Mijn naam is Marjolein. Ik ben 38 jaar oud en ben getrouwd met Martijn. Samen hebben wij 2 kinderen. Mik van 9 en Jip van 5. Sinds begin 2017 wonen wij in Alkmaar.

Zelf ben ik gestart met het dragen van mijn oudste toen hij na zijn geboorte nogal wat onrustige uurtjes had. Ik kocht online zomaar ergens een rekbare draagdoek en het huilen en de onrust werd veel minder. Omdat ik nog niet veel over dragen wist, ben ik rond een maand of 8 gestopt. De rekbare doek ondersteunde niet meer genoeg en ik wist niet dat er nog veel meer mogelijk was op dit gebied.

Tijdens de zwangerschap van mijn jongste ben ik mij er meer in gaan verdiepen en besloot ik hem te gaan dragen in een geweven draagdoek. En dat was heerlijk. Ook naarmate hij ouder en zwaarder werd bleef het fijn en stevig om hem hierin te dragen. Zo hebben wij heel wat uurtjes draagplezier gehad. Mijn liefde voor dragen was geboren. In 2016 volgde ik de opleiding tot draagconsulente (basis) en in 2017 heb ik de gevorderde opleiding gevolgd.

Naast mijn werk als draagconsulente in de regio Alkmaar e.o.. werk ik ook volledig voor ons eigen merk draagdoeken (Pure Baby Love). Ik werk vooral aan de social media en ook als draagconsulente geef ik draagadvies en antwoord op vragen van klanten. Ook ben ik als draagconsulent te vinden op diverse beurzen in Nederland en het buitenland. Een ontzettend leuke baan!

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te adviseren over dragen en te kijken welke manier van dragen het beste bij ze past. Mijn achtergrond als verpleegkundige helpt hier ook bij. Zo is het ook echt mogelijk om te dragen in medische situaties, zowel bij de drager als bij het kindje. Maar van belang is dan advies op maat. Ook hierin help ik mensen graag.

Sinds 2018 zijn wij ook een online shop gestart op onze website met draagproducten waar wij volledig achter staan. Merken draagdoeken en draagzakken die goed zijn in prijs-kwaliteit verhouding, maar waar je ook lang plezier van hebt. En niet onbelangrijk, allemaal verstelbaar en ergonomisch. Dit maakt dragen nog fijner!

Je bent dan ook altijd van harte welkom om langs te komen voor vrijblijvend advies tijdens onze draaginloop. Maar ook mag je je vraag altijd stellen via ons contactformulier of app of bel gerust bij vragen.

Hartelijke groet,

Marjolein

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: