Over ons

Wij stellen ons graag aan je voor!

Mijn naam is Marjolein. Ik ben 39 jaar oud en ben getrouwd met Martijn. Samen hebben wij 2 kinderen. Mik van 9 en Jip van 5.

Zelf ben ik gestart met het dragen van onze oudste zoon toen hij na zijn geboorte nogal wat onrustige uurtjes had. Ik kocht online zomaar ergens een rekbare draagdoek en het huilen en de onrust werd veel minder. Omdat ik nog niet veel over dragen wist, ben ik rond een maand of 8 gestopt. De rekbare doek ondersteunde niet meer genoeg en ik wist niet dat er nog veel meer mogelijk was op dit gebied.

Tijdens de zwangerschap van onze jongste zoon ben ik mij er meer in gaan verdiepen en besloot ik hem te gaan dragen in een geweven draagdoek. En dat was heerlijk. Ook naarmate hij ouder en zwaarder werd bleef het fijn en stevig om hem hierin te dragen. Zo hebben wij heel wat uurtjes draagplezier gehad.

In 2016 volgde ik de opleiding tot draagconsulente (basis) en in 2017 heb ik de gevorderde opleiding gevolgd, zodat ik ook mensen kan helpen met een kindje die speciale behoeftes heeft, zoals een lichamelijke handicap, prematuur geboren zijn e.d..

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te adviseren over dragen en te kijken welke manier van dragen het beste bij ze past. Mijn achtergrond als (jeugd)verpleegkundige helpt hier ook bij. Zo is het ook echt mogelijk om te dragen in medische situaties, zowel bij de drager als bij het kindje. Maar van belang is dan advies op maat. Ook hierin help ik mensen graag.

Naast het starten van ons eigen merk draagdoeken en draagzakken 4 jaar geleden ben ik in 2017 gestart met een winkel. In eerste instantie in onze praktijkruimte aan huis en vanaf maart 2019 dus in een echte winkelruimte! Hier verkopen wij meerdere merken ergonomische draagproducten, omdat je uiteraard wilt kunnen kiezen voor welk product jij gaat en daarbij is passen eigenlijk altijd het sleutelwoord.

Wegens het grote succes van Wrap with Love zijn wij gaan uitbreiden in ons assortiment met allerlei leuke, hippe en bewuste producten. Wasbare luiers, de leuke producten van Jollein, een heerlijke co-sleeper, de leukste dekentjes, verzorgingsproducten en meer. Hiermee kun je nu bij ons terecht voor de leukste producten voor jouw baby-uitzet.

Martijn heeft in Januari 2019 ook de opleiding gevolgd tot draagconsulent. En hoewel ik eigenlijk altijd de draagconsulten verzorg, kun je Martijn ook treffen in de winkel. Hij helpt je graag als je vragen hebt over onze producten en over dragen.

Je bent van harte welkom!

Ook ik stel mij graag voor! Zoals je hierboven al hebt gelezen, ben ik getrouwd met Marjolein en vader van Mik en Jip.

Sinds Januari 2019 ben ik ook opgeleid tot draagconsulent, zodat ik jou ook goed kan helpen en adviseren in de winkel als je een draagdoek of draagzak wilt kopen.

Verder ben ik voornamelijk aan het werk aan ons eigen merk draagdoeken en draagzakken: Pure Baby Love. Dit merk zijn wij in 2014 gestart en inmiddels verkopen wij onze producten aan winkels in binnen- en buitenland.

Wij heten je graag van harte welkom om ons vrijblijvend te bezoeken, ons leuke assortiment te komen bekijken en kennis te maken.