draagdoek pure baby love

Over ons

Wij stellen ons graag aan je voor!

Mijn naam is Marjolein.

Zelf ben ik gestart met het dragen van onze oudste zoon toen hij na zijn geboorte nogal wat onrustige uurtjes had. Ik kocht online zomaar ergens een rekbare draagdoek en het huilen en de onrust werd veel minder. Omdat ik nog niet veel over dragen wist, ben ik rond een maand of 8 gestopt. De rekbare doek ondersteunde niet meer genoeg en ik wist niet dat er nog veel meer mogelijk was op dit gebied.

Tijdens de zwangerschap van onze jongste zoon ben ik mij er meer in gaan verdiepen en besloot ik hem te gaan dragen in een geweven draagdoek. En dat was heerlijk. Ook naarmate hij ouder en zwaarder werd bleef het fijn en stevig om hem hierin te dragen. Zo hebben wij heel wat uurtjes draagplezier gehad.

In 2016 volgde ik de opleiding tot draagconsulente (basis) en in 2017 heb ik de gevorderde opleiding gevolgd, zodat ik ook mensen kan helpen met een kindje die speciale behoeftes heeft, zoals een lichamelijke handicap, prematuur geboren zijn e.d..

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te adviseren over dragen en te kijken welke manier van dragen het beste bij ze past. Mijn achtergrond als (jeugd)verpleegkundige helpt hier ook bij. Zo is het ook echt mogelijk om te dragen in medische situaties, zowel bij de drager als bij het kindje. Maar van belang is dan advies op maat. Ook hierin help ik mensen graag.

Martijn heeft in Januari 2019 de opleiding gevolgd tot draagconsulent. Hij helpt je ook graag als je vragen hebt over onze producten en over dragen.

Je bent van harte welkom!

Ook ik stel mij graag voor!

Sinds Januari 2019 ben ik ook opgeleid tot draagconsulent, zodat ik jou ook goed kan helpen en adviseren in de winkel als je een draagdoek of draagzak wilt kopen.

Verder ben ik aan het werk aan mijn eigen merk draagdoeken en draagzakken: Pure Baby Love. Dit merk ben ik in 2014 gestart en inmiddels verkopen wij onze producten aan winkels in binnen- en buitenland.

Wij heten je graag van harte welkom om ons vrijblijvend te bezoeken, je draagvragen (online) aan ons te stellen, ons leuke assortiment te komen bekijken en kennis te maken.