Draagconsulent Alkmaar

Draagconsulent Alkmaar

Wrap with Love is dé plek als je op zoek bent naar een draagconsulent in Alkmaar. Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je uit de buurt komt, bijvoorbeeld Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Egmond, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Beverwijk, Castricum, Zaandam, Purmerend etc..

Voor het oriënteren op dragen, het aanschaffen van een draagdoek of draagzak en voor het passen hiervan  ben je altijd welkom tijdens de openingstijden. Natuurlijk geef ik je bij aanschaf van een draagdoek of draagzak dan een korte uitleg over het gebruik, zodat je fijn kunt gaan dragen.

Maar heb je al een draagdoek in huis of wil je echt goed leren knopen met een draagdoek? Of een heel nieuwe knoop leren? Spreek dan een consult af. Dit is namelijk niet mogelijk tijdens openingstijden.

Een draagconsult bij onze draagconsulent

Het is mogelijk een draagconsult af te spreken met onze draagconsulent Marjolein. Draagconsulten vinden altijd plaats buiten de openingstijden om. Dit omdat ik tijdens een consult graag alle tijd en ruimte heb om jou te leren knopen met een draagdoek. Tijdens een draagconsult leer je een rekbare of geweven draagdoek perfect knopen, zodat je veel plezier hebt van een draagdoek. De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Draagconsult (60-90 minuten): Tijdens dit draagconsult leert onze draagconsulent jou een draagdoek perfect knopen. Dit kan de basisknoop zijn met een pasgeborene of juist een rugknoop met een ouder kindje in een geweven draagdoek. Uiteraard kijken we samen aan welke knoop jij het meeste hebt.- Dit consult kost €50,00
    – Dit consult vindt in principe plaats op onze locatie in Alkmaar
    – Indien het voor jou niet mogelijk is om bij mij langs te komen, dan ben ik altijd bereid om te kijken of ik jou thuis of in het ziekenhuis kan bezoeken. Neem dan even contact op over de mogelijkheden en extra reiskosten.
  • Duo-draagconsult (1,5-2 uur): Wil jij samen met iemand anders leren knopen? Bijvoorbeeld jouw partner, een vriendin of opa of oma? Dat kan! Boek dan een Duo-draagconsult.- Dit consult kost €80,00.
    – Dit consult vindt in principe plaats op onze locatie in Alkmaar

Workshops

Soms staan er al workshops gepland. maar ook op verzoek kan onze draagconsulente ook workshops organiseren. Dit kan bijvoorbeeld een workshop rugdragen zijn voor 3 of meer deelnemers, een demonstratie bij een babyshower of een andere invulling. Neem voor de mogelijkheden en kosten gerust contact met ons op.

Dragen in speciale situaties

Onze draagconsulente is opgeleid bij die Trageschule The Netherlands en heeft een achtergrond als verpleegkundige. Zij heeft de basis en gevorderden opleiding tot draagconsulent afgerond. Dit betekent dat zij jou ook kan helpen indien jouw kindje medische problemen heeft als reflux, heupdysplasie, een handicap, prematuur, dysmatuur etc.. Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Samen kijk ik graag naar de mooiste oplossing om jouw kindje te kunnen dragen.

Draagconsult plannen

Wil jij een draagconsult plannen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te plannen.

  • Mail: wrapwithlove@hotmail.com
  • Tel of App: 06-21 25 39 52

Korting

Wist je dat je 10% korting krijgt op een consult met de Alkmaarpas?

Kom je niet uit de buurt, maar zoek je wel een draagconsulent? Kijk dan eens op deze lijst!

%d bloggers liken dit: