Draagconsulent Alkmaar

Draagconsulent Alkmaar

Wrap with Love is dé plek als je op zoek bent naar een draagconsulent in Alkmaar. Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je uit de buurt komt, bijvoorbeeld Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Egmond, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Beverwijk, Castricum, Zaandam, Wormerveer, Purmerend, Den Helder etc..

Voor het oriënteren op dragen, het aanschaffen van een draagdoek of draagzak en voor het passen hiervan  ben je altijd gewoon gratis en vrijblijvend welkom tijdens de openingstijden. Natuurlijk geven wij je bij aanschaf van een draagdoek of draagzak dan een korte uitleg over het gebruik, zodat je fijn kunt gaan dragen. Hier hoef je geen consult voor af te spreken.

Maar heb je al een draagdoek in huis en weet je niet hoe deze te gebruiken? Of wil je echt goed leren knopen met een draagdoek? Of een heel nieuwe knoop leren, zoals op je rug dragen? Spreek dan een consult af. Dan zorgen wij ervoor dat wij alle tijd hebben om jou leren leren knopen en we niet gestoord worden tijdens het consult.

Een draagconsult bij onze draagconsulent

Het is mogelijk een draagconsult af te spreken met Marjolein. Tijdens een draagconsult leer je een rekbare of geweven draagdoek perfect knopen, zodat je veel plezier hebt van een draagdoek. Ook kun je een consult boeken om een nieuwe rug- of heupknoop te leren.

De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Draagconsult: Tijdens dit draagconsult leert onze draagconsulent jou een draagdoek perfect knopen. Dit kan de basisknoop zijn met een pasgeborene of juist een rugknoop met een ouder kindje in een geweven draagdoek. Uiteraard kijken we samen aan welke knoop jij het meeste hebt. Je hoeft dit consult alleen te boeken als je een product elders hebt gekocht of als je wilt leren knopen aan huis. In de winkel geven wij bij aanschaf van een draagdoek meteen de eerste instructies gratis mee.
  • De tijd die we kwijt zijn aan een consult hangt af van meerdere factoren. Hoe snel heb je het knopen onder de knie? En zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? Maar gemiddeld kun je uitgaan van de volgende consultduur: Dragen op je buik in een rekbare draagdoek of geweven draagdoek: 60-75 min. Rugdragen met een geweven draagdoek: 75-90 min. Consult waarin twee of drie mensen dezelfde knoop leren: 90-120 min.
  • Dit consult vindt in principe plaats in onze winkel in Alkmaar. Indien het voor jou niet mogelijk is om in de winkel langs te komen, dan ben ik altijd bereid om te kijken of ik jou thuis of in het ziekenhuis kan bezoeken. Neem dan even contact op over de mogelijkheden en extra tijd- en reiskosten.
  • Dit consult kost €60,00 per uur, waarbij wordt afgerond per kwartier en wij minimaal een half uur berekenen.

Dragen in speciale situaties

Onze draagconsulenten zijn opgeleid bij die Trageschule The Netherlands. Beide hebben wij de basis opleiding afgerond en één van ons heeft ook de gevorderden opleiding tot draagconsulent afgerond. Dit betekent dat wij jou ook kunnen helpen indien jouw kindje medische problemen heeft als reflux, heupdysplasie, een handicap, prematuur, dysmatuur etc.. Daarnaast is Marjolein van oorsprong verpleegkundige, waardoor zij in deze situaties optimaal kan adviseren. Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Samen kijken wij graag naar de mooiste oplossing om jouw kindje te kunnen dragen.

Draagconsult plannen

Wil jij een draagconsult plannen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te plannen.

  • Mail: wrapwithlove@hotmail.com
  • Tel of App: 06-25523155

Korting

Wist je dat je 10% korting krijgt op een consult met de Alkmaarpas?

Kom je niet uit de buurt, maar zoek je wel een draagconsulent? Kijk dan eens op deze lijst!

Pagina inhoud