Draagconsulent Alkmaar

Draagconsulent Alkmaar

Wrap with Love is dé plek als je op zoek bent naar een draagconsulent in Alkmaar. Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je uit de buurt komt, bijvoorbeeld Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Egmond, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Beverwijk, Castricum, Zaandam, Purmerend etc..

Voor het oriënteren op dragen, het aanschaffen van een draagdoek of draagzak en voor het passen hiervan  ben je altijd welkom tijdens de openingstijden. Natuurlijk geef ik je bij aanschaf van een draagdoek of draagzak dan een korte uitleg over het gebruik, zodat je fijn kunt gaan dragen.

Maar heb je al een draagdoek in huis of wil je echt goed leren knopen met een draagdoek? Of een heel nieuwe knoop leren? Spreek dan een consult af. Dit is namelijk niet mogelijk tijdens openingstijden.

Een draagconsult bij onze draagconsulent

Het is mogelijk een draagconsult af te spreken met onze draagconsulent Marjolein. Draagconsulten vinden altijd plaats buiten de openingstijden om. Dit omdat ik tijdens een consult graag alle tijd en ruimte heb om jou te leren knopen met een draagdoek. Tijdens een draagconsult leer je een rekbare of geweven draagdoek perfect knopen, zodat je veel plezier hebt van een draagdoek. Ook kun je een consult boeken om een nieuwe knoopte leren. De mogelijkheden zijn als volgt:

  • Draagconsult: Tijdens dit draagconsult leert onze draagconsulent jou een draagdoek perfect knopen. Dit kan de basisknoop zijn met een pasgeborene of juist een rugknoop met een ouder kindje in een geweven draagdoek. Uiteraard kijken we samen aan welke knoop jij het meeste hebt.- Dit consult kost €50,00 per uur.
  • De tijd die we kwijt zijn aan een consult hangt af van meerdere factoren. Hoe snel heb je het knopen onder de knie? En zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? Maar gemiddeld kun je uitgaan van de volgende consultduur: Dragen op je buik in een rekbare draagdoek of geweven draagdoek: 60-75 min. Rugdragen met een geweven draagdoek: 75-90 min. Consult waarin twee of drie mensen dezelfde knoop leren: 90-120 min.
  • Dit consult vindt in principe plaats op onze locatie in Alkmaar. Indien het voor jou niet mogelijk is om bij mij langs te komen, dan ben ik altijd bereid om te kijken of ik jou thuis of in het ziekenhuis kan bezoeken. Neem dan even contact op over de mogelijkheden en extra tijd- en reiskosten.
  • Wil je met meer mensen leren knopen? Neem dan contact op over de mogelijkheden van een workshop.

Dragen in speciale situaties

Onze draagconsulente is opgeleid bij die Trageschule The Netherlands en heeft een achtergrond als verpleegkundige. Zij heeft de basis en gevorderden opleiding tot draagconsulent afgerond. Dit betekent dat zij jou ook kan helpen indien jouw kindje medische problemen heeft als reflux, heupdysplasie, een handicap, prematuur, dysmatuur etc.. Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Samen kijk ik graag naar de mooiste oplossing om jouw kindje te kunnen dragen.

Draagconsult plannen

Wil jij een draagconsult plannen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te plannen.

  • Mail: wrapwithlove@hotmail.com
  • Tel of App: 06-21 25 39 52

Korting

Wist je dat je 10% korting krijgt op een consult met de Alkmaarpas?

Kom je niet uit de buurt, maar zoek je wel een draagconsulent? Kijk dan eens op deze lijst!