Wrap with Love bezoeken

Langskomen bij Wrap with Love – de draagwinkel van Alkmaar.

Wrap with Love is gevestigd in Alkmaar! Net buiten het centrum vind je onze winkel met een goed assortiment aan ergonomische draagdoeken en draagzakken, wasbare luiers en nog meer leuke hippe en bewuste producten!

Vanaf 1 maart opent onze winkel in de Prof. van der Waalsstraat 3H in Alkmaar!

Gemakkelijk bereikbaar vanaf de ringweg Alkmaar, gratis parkeren voor de deur en dichtbij het centrum van Alkmaar.

Draagdoek of draagzak kopen?

Wil jij graag een draagdoek of draagzak kopen? Dan is dit jouw kans om te komen voelen en proberen. Met goed professioneel advies van onze draagconsulenten kun je dan echt kiezen wat het beste bij jou en jouw kindje past.

Onze draagconsulenten helpen jou graag bij het passen en proberen van draagdoeken en draagzakken en beantwoorden graag jouw vragen over dragen.

De actuele openingstijden vind je altijd onderaan onze website. Buiten deze openingstijden is het altijd mogelijk om een draagconsult af te spreken. Dit is aan te raden als je graag een draagdoek goed wilt leren knopen.

Draagdoek knopen?

Wil je een draagdoek leren knopen, dan adviseren wij een draagconsult af te spreken met onze draagconsulent. Een volledig draagconsult past namelijk niet tijdens de openingstijden. Hiervoor hebben wij graag persoonlijke aandacht en tijd voor jou. Lees hier meer over op de pagina Draagconsult.

Assortiment draagdoeken en draagzakken

Je vindt bij Wrap with Love draagdoeken en draagzakken van Tula, Ergobaby, Pure Baby Love, Fidella, Storchenwiege, Lennylamb, Kokadi, Isara en Bam+Boe. Allemaal stuk voor stuk ergonomische draagproducten, maar allemaal met een andere pasvorm. Wij informeren je graag!

Ben je op zoek naar een specifiek ander product? Neem dan contact met ons op.

Wasbare luiers kopen?

Je kunt bij Wrap with Love ook terecht voor advies over wasbare luiers. Ons assortiment bestaat uit het merk Totsbots. Heerlijk zacht en een hoge kwaliteit. Graag informeren wij je over wasbaar luieren en het is mogelijk losse items of complete voordeelpakketten aan te schaffen.

Indien je graag een startpakket aanschaft, gaan we hier rustig voor zitten om het perfecte pakket voor jullie samen te stellen en de prints te kiezen die jij het mooiste vindt.

Andere producten

Je vindt in het assortiment van Wrap with Love ook andere producten. Natuurlijk speelgoed, heerlijke jumpsuits, natuurlijke verzorgingsproducten en strikmutsjes van wol en wol-zijde. Hippe, maar bewuste producten, die passen bij bewust ouderschap.

Zo vind je bij ons o.a. de tofste borstvoedingsproducten en kolven van Haakaa, de mooiste luiermatjes van Petito Design, verzorgingsproducten van de Groene Linde, wollen en wol-zijde strikmutsjes van Engel Natur, houten speelgoed van Holztiger en Speelbelovend en natuurrubber speentjes van Natursutten.

Hoe te bereiken

Je vindt onze winkel aan de Prof. van der Waalsstraat 3H in Alkmaar. Een ruime plek, gemakkelijk te bereiken via de ringweg van Alkmaar en met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Openingstijden

Onderaan de website vind je onze openingstijden. In principe gaan wij vanaf maart op maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 14.00 uur. Heel soms zijn we door opleiding, beurzen etc. gesloten. Dit wordt altijd vermeld op de website en op social media. Kijk daarom altijd even voor je langskomt!

Een veel gestelde vraag is waarom wij alleen de ochtenden geopend zijn. Dit is omdat ik naast de advisering in de winkel ook nog privé-draagconsulten moet kunnen plannen. Maar lukt het jou niet om tijdens openingstijden langs te komen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we gewoon naar de mogelijkheden!

Betalen

Het is mogelijk contant, met Pin, Tikkie, VVV-bonnen of de fashioncheque te betalen op onze locatie.

Ook hebben wij kadobonnen van Wrap with Love. Een leuk kado voor bijvoorbeeld een babyshower.

Je bent van harte welkom!