Kijk voor de openingstijden onder aan de website.

Langskomen bij Wrap with Love

Wrap with Love is gevestigd in Alkmaar! En het is ook mogelijk om ons te bezoeken!

Draagdoek of draagzak kopen?

Wil jij graag een draagdoek of draagzak kopen? Dan is dit de kans om te komen voelen en proberen. Met goed advies van onze draagconsulent kun je dan echt kiezen wat het beste bij jou past.

Tijdens de openingstijden is het mogelijk om gratis en vrijblijvend langs te komen voor draagadvies door onze draagconsulent Marjolein. Zij helpt jou graag bij het passen van draagdoeken en draagzakken en beantwoordt graag jouw vragen over dragen. Zo kun jij precies voelen en uitzoeken wat het beste bij jullie past.

Wrap with Love is in principe geopend voor inloop op donderdag (9.30 – 12.00 uur), vrijdag (9.30 – 12.00 uur) en zaterdag (9.30 – 12.00 uur). Maar heel soms wijken de ochtenden af, bijvoorbeeld tijdens vakanties of beurzen. De actuele openingstijden vind je onderaan deze pagina. Neem daar dus even een kijkje voor je ons bezoekt, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Draagdoek knopen?

Wil je een draagdoek leren knopen, dan adviseren wij een draagconsult af te spreken met onze draagconsulent. Een volledig draagconsult past namelijk niet tijdens de inloopochtenden. Hiervoor heb ik graag persoonlijke aandacht en tijd voor jou. Lees hier meer over op de pagina Draagconsult.

Assortiment draagdoeken en draagzakken

Wrap with Love beschikt over een groot assortiment draagdoeken en draagzakken. Zo kun je bij ons merken vinden als Tula, Storchenwiege, Pure Baby Love, Fidella, Kokadi, Ergobaby en Isara. Dit assortiment is zorgvuldig samengesteld, waardoor je je kindje altijd op een fijne en ergonomische manier kunt dragen.

Je kunt Wrap with Love vinden op het volgende adres: Buitenpoort 5, 1823 BW in Alkmaar. Dit ligt in een woonwijk net buiten het centrum van Alkmaar en is goed bereikbaar, zowel lopend, met de fiets, het openbaar vervoer en de auto (Let op! In bepaalde straten is parkeren voor vergunninghouders!).

Het is mogelijk cash, met pin, VVV-bonnen of de fashioncheque te betalen op onze locatie.

Je bent van harte welkom!

%d bloggers liken dit: