Wrap with Love bezoeken

Langskomen bij Wrap with Love – de leukste babywinkel van Alkmaar.

Wrap with Love is gevestigd in Alkmaar! Net buiten het centrum vind je onze winkel met een goed assortiment aan ergonomische draagdoeken en draagzakken, wasbare luiers en nog meer leuke hippe en bewuste producten!

Gemakkelijk bereikbaar vanaf de ringweg Alkmaar, gratis parkeren voor de deur en dichtbij het centrum van Alkmaar.

Draagdoek of draagzak kopen?

Wil jij graag een draagdoek of draagzak kopen? Dan is dit jouw kans om te komen voelen en proberen. Met goed professioneel advies van onze draagconsulenten kun je dan echt kiezen wat het beste bij jou en jouw kindje past zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

Onze draagconsulenten helpen jou graag bij het passen en proberen van draagdoeken en draagzakken en beantwoorden graag jouw vragen over dragen. Natuurlijk leggen wij jou ook in de basis uit hoe je thuis kan beginnen met het dragen in de draagdoek als je deze bij ons aanschaft, zodat je er meteen plezier van hebt.

De actuele openingstijden vind je altijd onderaan onze website. Buiten deze openingstijden is het altijd mogelijk om een draagconsult af te spreken. Het plannen van een draagconsult is alleen noodzakelijk als je graag een draagdoek goed wilt leren knopen als je er al één hebt of als je een nieuwe knoop wilt leren, bijvoorbeeld heupdragen of rugdragen.

Draagdoek leren knopen?

Een draagdoek knopen is niet moeilijk. Het is net als leren veters te strikken. Je hebt een duidelijke instructie nodig en daarna is het vooral oefenen. Wil je een draagdoek leren knopen die je al in huis hebt? Of wil je een nieuwe knoop leren met de draagdoek, dan adviseren wij een draagconsult af te spreken met onze draagconsulent. Voor een consult plannen wij dan exclusief tijd voor jou, zodat we niet gestoord worden tijdens het leren. Aan een consult zijn wel kosten verbonden, lees hier meer over op de pagina Draagconsult.

Assortiment draagdoeken en draagzakken

Je vindt bij Wrap with Love draagdoeken en draagzakken van Tula, Ergobaby, Pure Baby Love, Fidella, Storchenwiege, Lennylamb, Kokadi, Isara en Bam+Boe. Allemaal stuk voor stuk ergonomische draagproducten, maar allemaal met een andere pasvorm. Wij informeren je graag!

Ben je op zoek naar een specifiek ander product? Neem dan contact met ons op.

Wasbare luiers kopen?

Je kunt bij Wrap with Love ook terecht voor advies over wasbare luiers. Ons assortiment bestaat uit het merk Totsbots. Heerlijk zacht en een hoge kwaliteit. Graag informeren wij je over wasbaar luieren en het is mogelijk losse items of complete voordeelpakketten aan te schaffen.

Indien je graag een startpakket aanschaft, gaan we hier rustig voor zitten om het perfecte pakket voor jullie samen te stellen en de prints te kiezen die jij het mooiste vindt.

Andere producten

Je vindt in het assortiment van Wrap with Love ook andere producten. Natuurlijk speelgoed, heerlijke jumpsuits, natuurlijke verzorgingsproducten en strikmutsjes van wol en wol-zijde. Hippe, maar bewuste producten, die passen bij bewust ouderschap.

Zo vind je bij ons o.a. de tofste borstvoedingsproducten en kolven van Haakaa, de co-sleeper van Bednest, de mooiste luiermatjes van Petito Design, verzorgingsproducten van de Groene Linde en Petit&Jolie, wollen en wol-zijde strikmutsjes van Engel Natur, prachtige dekens van Klippan, houten speelgoed van Holztiger en Speelbelovend en natuurrubber speentjes van Natursutten.

Hoe te bereiken

Je vindt onze winkel aan de Prof. van der Waalsstraat 3H in Alkmaar. Een ruime plek, gemakkelijk te bereiken via de ringweg van Alkmaar en met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Openingstijden

Onderaan de website vind je onze openingstijden. Heel soms zijn we door opleiding, beurzen etc. gesloten. Dit wordt altijd vermeld op de website en op social media. Kijk daarom altijd even voor je langskomt!

Betalen

Het is mogelijk contant, met Pin, Tikkie, VVV-bonnen of de fashioncheque te betalen op onze locatie.

Ook hebben wij kadobonnen van Wrap with Love. Een leuk kado voor bijvoorbeeld een babyshower.

Je bent van harte welkom!

Pagina inhoud