Lactatiekundige of borstvoedingsadvies

Lactatiekundige / borstvoedingsadvies Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo e.o.

Ben jij op zoek naar een lactatiekundige of borstvoedingsadvies in de buurt van Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo of omgeving? Dan proberen wij hier alles voor jou op een rij te zetten!

Borstvoedingsadvies en borstkolven Wrap with Love

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Bij Wrap with Love werkt Marjolein, voormalig jeugdverpleegkundige, die jou goed kan helpen bij de basisvragen over borstvoeding en over kolven. Vanuit haar ervaring als verpleegkundige weet zij veel over de basis van borstvoeding. Zo kan ze jou helpen bij vragen over jouw productie, uitleg geven over de verschillen tussen kolven en advies geven bij basisproblemen als spruw, kloofjes etc..

In ons assortiment vindt je veel helpende producten, zoals milkcollectors als Haakaa, tepelhoedjes, boezemvriendjes (kruiden om de productie te ondersteunen), wasbare zoogcompressen, gentiaan violet, handsfree kolven zoals Elvie, Horigen, Nutrea en traditionele kolven als Nuby en meer!

Specialistische vragen over borstvoeding? Lactatiekundige!

Bij borstvoedingsproblemen is het altijd belangrijk om een Lactatiekundige te vragen! Dat adviseren wij altijd te doen als borstvoeding niet soepel loopt. Op tijd hulp vragen aan een lactatiekundige zorgt er vaak voor dat je toch weer fijn verder kunt met borstvoeding. Kunnen wij je niet verder helpen of denken wij dat jouw vraag meer bedoeld is voor een lactatiekundige, dan verwijzen wij ook altijd graag door naar fijne lactatiekundigen in de regio. Zij kunnen meekijken bij het aanhappen, het mondje van de kleine onderzoeken, jou in een consult voorzien van perfecte op maat tips.

Lactatiekundigen in de regio zijn bijvoorbeeld:

Via https://www.borstvoeding.com/deskundigen/lactatiekundigen/noord-holland/ kun je een overzicht vinden van de lactatiekundigen in Noord Holland.

Pagina inhoud